En tots els viatges hi ha temps per a gaudir de bones experiències gastronòmiques, voleu compartir-les?

29 de juny 2014

Koy, per fi!


Teníem moltes expectatives per anar al Koy Shunka, però malauradament l’experiència ha estat decebedora, principalment pel servei, però també per la mancança de l’efecte sorpresa en la creativitat dels sabors.


Vam demanar el menú degustació Koy, el més econòmic, però en quantitat de plats molt correcte, però amb el que no comptàvem era amb la nefasta carta de vins, on els preus estàvem inflats un 200% del preu de bodega. Nosaltres vam demanar un Inconscient Blanc, que coneixem i sabem que no supera el 12€ a la vinateria, doncs bé, el preu de la carta era 31€, suposo que aquests preus són per justificar l’estrella Michellin.
No tenen res més d’especial del que puguin tenir al Shunka, i encara ratifica més que el millor restaurant japonès de Barcelona és el Shunka, el Koy és només una versió més refinada i més cara.
A continuació un recull del plats que ens van oferir:
Sopa de miso

Vieira amb tòfona

Bonito amb confitat de tomàquet i gelatina de llima
Percebes i assortiment de marisc
Sashimi de tonyina (diferents parts de la tonyina)

Gamba arrebossada
Temaki de tàrtar de tonyina

Assortiment de Nigiris

Gamba amb salsa de gamba

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada