En tots els viatges hi ha temps per a gaudir de bones experiències gastronòmiques, voleu compartir-les?

18 d’ag. 2013

Va de vins



Sense tenir grans coneixements del món enològic, sempre ens ha agradat descobrir vins per maridar els nostres plats, les nostres preferències sempre són vins negres amb cos, que intensifiquin el gust en boca i que siguin assequibles per la butxaca. Els que compartirem a continuació són dels nostres preferits.

Començarem pel que costa menys de trobar, i que normalment fem servir per acompanyar els àpats a casa:


RAÏMAT ABADIA

Bodegues: Raïmat

Raïm: Cabernet Sauvignon y Tempranillo

DO: Costes del Segre

Preu: 6,50 € aprox.


El següent vi va ser una recomanació que ens van fer a un dels nostres restaurants de capçalera, ens va agradar molt, des de l’etiqueta fins el sabor, són d’aquells vins que recordes sempre que els veus i beus. El culpable que avui ens hàgim decidit a escriuré en el blog semi abandonat (perdoneu), ha estat el CELESTE, després del sopar d’ahir amb uns amics, ens hem retrobat amb els records d’aquest i altres vins.

CELESTE

Bodegues: Torres

Raïm: Tempranillo

DO: Ribera del Duero

Preu: 14,00 € aprox.

El que us ressenyarem ara és per a nosaltres el nostre vi estrella, només el nom ens trasllada sempre a moments molt especials, va néixer també d’una recomanació a un restaurant, i no el deixem de demanar sempre que tenim l’ocasió, desafortunadament només el trobem a Can Cofà.


L’INCONSCIENT

Bodegues: Les Cousins (Marc & Adrià)

Raïm: Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah

DO: Priorat

Preu: 11,00 € aprox.

I finalment, el més singular de tots, un vi ecològic, d’unes bodegues molt petites. El que ens va sorprendre més és que es tracta d’un vi trepitjat, sense contingut de sulfits, probablement el vi més natural que hem degustat. Va ser el casament perfecte en l’àpat sostenible del Fort.


DEMONTRE

Bodegues: Can Torres

Raïm: Garnatxa Negre i Samsó

DO: Alt Empordà

El preu el desconeixem, però si teniu ganes de tastar-lo podeu fer una ullada a: http://cantorres.blogspot.com.es/p/blog-page.html













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada